Gastronomiska Akademiens diplom

Vid högtidlig ceremoni i Riddarhuset, Stockholm fick vi ta emot denna hedersbestygelse.

”för att med stort mod och stor beslutsamhet byggt upp en internationellt framgångsrik knäckebrödsverksamhet baserad på gamla närproducerade sädesslag och originella former”

Vägen från Östra Tunhem utanför Falköping till Harrods i London blev kortare än någon kunde ana när Knäck & Bräck år 2008 grundade sin verksamhet med handgjort knäckebröd i toppkvalitet. Idag säljs företagets lingonknäcke och dinkelknäcke stort på Harrods varuhus i London och Stockmanns i Helsingfors utöver i mängder av butiker över hela Sverige. Knäck & Bräck har med stort mod och stor beslutsamhet byggt upp en verksamhet och på kort tid nått stor framgång. Stor framtidstro präglar produktionen. Knäckebröd och skorpor bakas av ekologiska och närproducerade gammaldags mjölsorter. E-numren lyser med sin frånvaro, Kreativiteten på företaget är fantastisk, utvecklingen är ständig pågående. Ett spännande företag att följa i framtiden.

Länk: Gastronomiska Akademien