Årets kvinnliga företagare 2020

På Internationella kvinnodagen 2020 tilldelades Knäck & Bräcks grundare Anna-Lena Brage utmärkelsen Årets kvinnliga företagare. Centerpartiet i Falköping delat har delat ut utmärkelsen ut sedan nästan 20 år. I motiveringen framhålls att Annalena Brage är en stark kvinna och företagare, och en god ambassadör för Falbygdens landsbygdsföretag och svenska bönders fina råvaror.

Gastronomiska Akademiens utmärkelse

Vid högtidlig ceremoni i Riddarhuset, Stockholm fick vi ta emot denna hedersbestygelse.

”För att med stort mod och stor beslutsamhet byggt upp en internationellt framgångsrik knäckebrödsverksamhet baserad på gamla närproducerade sädesslag och originella former”

Vägen från Östra Tunhem utanför Falköping till Harrods i London blev kortare än någon kunde ana när Knäck & Bräck år 2008 grundade sin verksamhet med handgjort knäckebröd i toppkvalitet. Idag säljs företagets produkter i mängder av butiker både i Sverige och utomlands. Knäck & Bräck har med stort mod och stor beslutsamhet byggt upp en verksamhet och på kort tid nått stor framgång. Stor framtidstro präglar produktionen. Knäckebröd och skorpor bakas av närproducerade gammaldags mjölsorter. Kreativiteten på företaget är fantastisk, utvecklingen är ständig pågående. Ett spännande företag att följa i framtiden.

Länk: Gastronomiska Akademien


 

Årets Landsbygdsföretag 2013

Vi gratulerar Äppelfabriken i Stockholm till första priset. Själva kom vi på delad andraplats tillsammans med Sun House från Sandhem.

Vi tackar Länsstyrelsen i Västra Götaland för nomineringen.


 

Hushållningsällskapets Initiativpris

Vi är väldigt stolta och glada för vårt pris från hushållningssällskapet! ”För föredömligt initiativ till bärkraftigare jordbruk”.


 

Knäck & Bräck på Harrods

I samarbete med Swedish Menu, Camilla Bender Larson fick vi den stora äran att under en period leverera vårt Lingonknäcke och Dinkelknäcke till Harrods varuhus i London.


 

Knäck & Bräck internationell debut vid SIRHA mässan i Lyon.

Vårt knäckebröd serverades i svenska montern till frukost varje dag! Vårt Dinkelknäcke och Lingonknäcke serverades varje morgon vid The Swedish Breakfast i den svenska montern. Vårt knäckebröd delades även ut i Goddiebags tillsammans med svensk marmelad och Dinkelpepparkakor till cirka 500 VIP-gäster.

Vi är så stolta och glada över detta intresse och vill särskilt tacka Svenska Exportrådet, Camilla Bender-Larsson, Swedish Menu och Jens Dolk (samordnare av de svenska produkterna i montern), för denna upplevelse och det gensvar vårt bröd mött!


 

Årets Falköpingsambassadör, 3:e plats

Nominering till Årets Falköpingsambassadör, som årligen utses efter omröstning av Falköpingsborna. Vi är stolta över Falköpingsbornas nominering och röster! Priset delas ut av Företagarna Falköping, Falköpings kommun och Falköpings Tidning, till en person, företag eller förening som satt Falköpings på kartan och representerar och visar stolthet över sin bygdens på bästa sätt.


 

Vi blev årets producent av lokala livsmedel!

Knäck&Bräck blir årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg 2010 därför man förädlat råvaror från Skaraborg till bröd som svarar upp mot högt ställda kvalitetskrav både avseende smak och nyttighet.

Genomtänkta produkter med hög kvalitet, lokala råvaror tillsammans med hälsoaspekten gör Knäck&Bräck till årets lokala livsmedelsproducent.


 

Årets Rookie, Företagarna i Falköping 2009

Företagarna i Falköping: Knäck&Bräck har med mod, framtidstro och beslutsamhet byggt upp sin verksamhet och på kort tid nått stor framgång. Man producerar och säljer knäckebröd och skorpor bakade av närproducerade gammaldags mjölsorter. Ständig utveckling och fantastisk kreativitet gör det spännande att följa detta företag framöver.

Pin It on Pinterest